Uvolněte stres a zlepšete svůj život. Stres dnes trápí velkou část populace a jeho vliv se podepisuje nejen na naší duševní pohodě, ale také na celkovém tělesném zdraví. Stres může být spouštěčem mnoha potíží, které ovlivňují kvalitu našeho života.

Klasická zdravotní masáž

Má příznivý účinek na krevní oběh, stimulační a regenerační účinek na tělo. Zmírňuje únavu, napětí, zlepšuje celkovou pohodu a obnovuje výkon. 

       

          *Masáž hrudníku a břicha                  30 min/ 500 Kč

          *Masáž zad a šíje                                30 min/500 Kč   60 min/ 800 Kč

          *Masáž horních končetin                    45 min/ 600 Kč

          *Masáž dolních končetin                     60 min/ 800 Kč

Relaxační masáž

Slouží k uvolnění těla i mysli, odstranění stresu a napětí. Přináší klid a celkové osvěžení pro celé tělo. Spolu s vonnými oleji a příjemnou relaxační hudbou navozuje stav vnitřní harmonie a poskytuje hluboké uvolnění.                                       

           *Masáž zad a šíje                               30 min/500 Kč      60 min/800 Kč

        

Masáž hlavy 

Podporuje růst vlasů a zlepšuje prokrvení, snižuje krevní tlak a uvolňuje napětí, zlepšuje náladu a zmírňuje problémy s lupy, pomáhá proti migrénám, napětí a únavě

            * Masáž hlavy                                      30 min/500 Kč

Masáž obličeje

Zlepšuje aktuální stav pleti a podporuje relaxaci celého organismu, součástí je kosmetické ošetření "prevence proti stárnutí"

            * Masáž obličeje, krku a dekoltu         30 min/500 Kč

Medová masáž

Med je téměř všelék, který tělu dodává důležité minerály(draslík, sodík, vápník, hořčík, železo a vitamíny skupiny      B a C) - medové doteky mají mnoho pozitivních účinků-aktivace nervového systému, zlepšení krevního a lymfatického oběhu, podpora činnosti organismu, podpora při chronických onemocněních, posílení imunitního systému, úleva od bolesti svalů a kloubů, péče o pokožku                                                                                                                                                                                                   *Masáž zad                                        60 min/800 Kč

Celotělová masáž

Nechte se hýčkat a dopřejte si masáž celého těla, která je zaměřená na důkladné uvolnění, při kterém dochází ke zmírnění bolesti a uvolnění svalů, zlepšení prokrvení celého těla a k urychlení svalové regenerace, dokáže uklidnit a zároveň povzbudit.  

               *Celotělová masáž                            90 min/1200 Kč      120 min  1600 Kč

Reiki masáž

Reiki, znovuobjevená a populární japonská technika přírodního léčitelství, pracuje s životní energií. Význam slova Rei=život a Ki=energie. Tato masáž využívá tuto životní energii k léčení a harmonizaci těla i mysli. Čakry jsou energetická centra v těle, kterými proudí energie. Pokud v těle vznikne blok(fyzický nebo psychický), energie přestává proudit a může vzniknout nemoc. Reiki má léčivou a životadárnou energii, která uzdravuje tělo i mysl. Snižuje stres a napětí, detoxikuje tělo, podporuje relaxaci, harmonizuje energii, obnovuje buňky v těle, zlepšuje vztahy, podporuje duchovní růst. Zažijte hlubokou relaxaci a obnovu díky léčivé síle Reiki masáže.

                 *Celotělová masáž                           60 min/800 Kč

Zažijte úlevu od stresu a navraťte si pocit pohody speciálními masážemi. Naše terapie vám pomohou relaxovat, zlepšit vaše tělesné i duševní zdraví a znovu najít harmonii v každodenním životě.

Objednávky telefonicky:  +420 724 945 640                                              Studio Masáže                                                                                                                                                                            Michaela Kupková